Zoals je kunt zien in de socials zijn we al volop aan het fotograferen voor mijn heuse fotoproject – 50 tinten – daar komt zoveel samen ! 50 vrouwen, 50 karakter, 50 verhalen, 50 tinten! Check mijn Instagram voor meer info 💛

50 tinten, 50 karakters, 50 verhalen, vijftig tinten

Om te vieren dat fotograaf Istar Verspuij haar 50e levensjaar heeft bereikt, is ze nieuwsgierig naar de ervaringen van andere vrouwen die ook 50 jaar zijn. Ze wil ontdekken hoe deze vrouwen hun leeftijd beleven en welke perspectieven ze hebben op het leven op hun 50e. Wat betekent dit ‘gouden jubileum’ voor hen nu ze ‘golden girls’ zijn geworden?

Wat betekent leeftijd voor jou persoonlijk en hoe heeft het je gevormd? 

Wat ik fijn vindt om te weten, hoe voelt dat nou 50 jaar worden, sta je nu in het leven zoals je dacht dat het zou zijn? Ben je al wel “af” nu je 50 wordt of heb je nog grootse  wensen voor jezelf? Qua ontwikkeling op persoonlijk vlak, of zakelijk vlak? 

Er zijn vrouwen bij die al oma zijn,  die marathons rennen, die een chronische ziekte hebben, een carrière switch maken,  noem maar op, zo divers zijn de verhalen die gedeeld worden. 

Wauw, wat een geweldige flow hadden we vandaag! Fotosessie 2 van het @vijftigtinten_project ! Deze fantastische vrouwen van 50 maakten van deze dag een met een gouden randje! ⭐️. Zo trots op ons allemaal! We did it!

Een speciale dank aan Mijke, eigenaresse en host van @barn_house43, die deze bijzondere dag mogelijk heeft gemaakt 🌸

Na deze succesvolle fotosessie komen er nog een 3e, 4e en 5e fotoshoot! Fotoshoot 3 met 10 vrouwen van 50 in een te gekke fotostudio in Cuijk Fuerza Studio’s van Dani is volgeboekt. Fotosessie 4 stroomt al aardig vol en gaat op een nader te bepalen locatie in het Epic Rotterdam gebeuren, daarvoor zijn er nog enkele plekjes vrij !!

Ben je 50 of bijna 50 ?? Doe je mee ?! Stuur een mail via info@fotografie.nl en we spreken elkaar snel!💛