Site Overlay

Fotoreportage Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide & Boswachter Bart!

Landgoed Mookerheide natuurbegraafplaats
Landgoed Mookerheide natuurbegraafplaats Boswachter Bart
Boswachter Bart

Voor @natuurbegraafplaatsmookerheide wandelden, nee reden we in een heus golkarretje door de bossen van Landgoed Mookerheide voor deze fotoreportage. Al dagen is het mistig weer, dus ook vorige week, hoe mooi mysterieus en hoe knap staat Bart in beeld hè!

@natuurbegraafplaatsmookerheide geeft de mogelijkheid in de natuur gegraven te worden, ook in 1 van deze beelden zie je heel subtiel een graf in het beeld voorbijkomen. Eigenlijk valt het op door de verse bloemen die gelegd zijn, na een aantal weken worden deze opgeruimd, je gaat werkelijk op in de natuur 🌿

natuurbegraafplaats#mook #mookerheide #bossen #begraven #rustgevend#veelliefde#zorg#aandacht #nijmegen #cuijk #boxmeer #grave #wijchen #fotograaf #portretfotograaf #fotoreportage #binnenkortindegelderlander