Site Overlay

FOTOGRAFIE VOOR VITA MAGAZINE

SPORTEN IS MIJN UITLAATKLEP

Nena vertelt in het Tatoageverhaal in Vita 34 haar verhaal

Oh wat ben ik blij met mijn nieuwe studio, vooral met het daglicht dat ik er kan vangen! Met reflectoren of juist absorberende donkere backdrops vormen we het licht op Nena, voor mij kan hier geen flitslicht tegenop.. love the natural light! Meer zie je de nieuwe VITA Magazine en op Instagram.

Zijn jullie niet vergeten dat het bijna moederdag is? Dat wil je toch, een mooi stijlvol portret van jezelf, waar je ook zo trots op mag zijn! Boek een fotoshoot en kom naar de studio, samen maken we er een bijzonder moment van!

Locatie: Van Galenweg 3 Cuijk fotostudio Istar Fotografie Model: Nena Thoonen Opdrachtgever: Eefke Peeters Vita magazine
Locatie: Van Galenweg 3 Cuijk fotostudio Istar Fotografie Model: Nena Thoonen Opdrachtgever: Eefke Peeters Vita magazine
Locatie: Van Galenweg 3 Cuijk fotostudio Istar Fotografie Model: Nena Thoonen Opdrachtgever: Eefke Peeters Vita magazine