50 tinten project is van start!

Wauw, wat een geweldige dag was het zondag ! 💃

De eerste fotosessie voor mijn eigen “50tintenproject” is een feit! En wat een verhaal heb ik te vertellen met deze serie foto’s en persoonlijke verhalen.

Het draait allemaal om vrouwen die in 2024 allemaal 50 jaar worden, maar laat je niet misleiden door wat je aan de buitenkant ziet. Van binnen zijn we allemaal uniek, met verschillende achtergronden, interesses en levenspaden. We zijn gelijkwaardig, met respect voor elkaar, en we hebben allemaal onze eigen reis gemaakt.

We hebben vrouwen die een nieuwe start hebben gemaakt, vechten tegen ziekte, in de bloei van hun leven zijn, de zakelijke wereld veroveren, en misschien zelfs een nieuwe carrière beginnen! En dat is precies waarom ik dit project met jullie wil delen. En we zijn nog lang niet klaar! We gaan door met nog vier sessies op unieke locaties. Ik krijg gewoon weer kriebels in mijn buik van enthousiasme! Binnenkort kunnen jullie zien hoe prachtig de vrouwen van 1974 zijn! 😍

Zondag schoten we onze eerste sessie binnen bij Marleen en Bram, in hun gezellige bruine kroeg @cafetapperijkansas. Wat een toplocatie was dat! En dankzij @lindanillesen zagen de meiden er fantastisch uit met prachtige volle krullen. Ik ben zo dankbaar voor deze dag en ik deel graag alvast een stukje van mijn fotografie avontuur met jullie! ✨ 📸

Wat een geweldige ervaring om een fotoreportage te maken voor Dashed Media Nijmegen! 🎮💼 In deze beelden zie je niet alleen het harde werk, maar ook de intense game-sessies die het team zo speciaal maken.

Bekijk de nieuwste serie foto’s die we hebben vastgelegd voor Nederrijn Schoonmaak in diverse zorginstellingen. Deze foto’s brengen de kwaliteit van hun schoonmaakdiensten en de warme zorg voor bewoners tot leven. Ontdek hoe ze al deze essentiële kwaliteiten op professionele wijze in huis hebben!

De essentie vastgelegd voor ZBVO door kwartaalsgewijs nieuwe teamleden te fotograferen. Deze beelden worden gebruikt voor social media, magazines en de zorginstelling’s team pagina, waarbij ze de diversiteit en samenwerking binnen de organisatie in de schijnwerpers zetten. Dit is toch een feest van beelden?!


Bij de Gemeente Nijmegen, onze gewaardeerde opdrachtgever, hebben we 40 medewerkers mogen fotograferen voor hun vacaturepagina. Onze samenwerking heeft geresulteerd in professionele portretten die de toewijding en enthousiasme van het team weerspiegelen. Deze portretten stralen nu op de vacaturepagina!