Wauw, wat een geweldige dag was het zondag ! 💃

De eerste fotosessie voor mijn eigen “50tintenproject” is een feit! En wat een verhaal heb ik te vertellen met deze serie foto’s en persoonlijke verhalen.

Het draait allemaal om vrouwen die in 2024 allemaal 50 jaar worden, maar laat je niet misleiden door wat je aan de buitenkant ziet. Van binnen zijn we allemaal uniek, met verschillende achtergronden, interesses en levenspaden. We zijn gelijkwaardig, met respect voor elkaar, en we hebben allemaal onze eigen reis gemaakt.

We hebben vrouwen die een nieuwe start hebben gemaakt, vechten tegen ziekte, in de bloei van hun leven zijn, de zakelijke wereld veroveren, en misschien zelfs een nieuwe carrière beginnen! En dat is precies waarom ik dit project met jullie wil delen. En we zijn nog lang niet klaar! We gaan door met nog vier sessies op unieke locaties. Ik krijg gewoon weer kriebels in mijn buik van enthousiasme! Binnenkort kunnen jullie zien hoe prachtig de vrouwen van 1974 zijn! 😍

Zondag schoten we onze eerste sessie binnen bij Marleen en Bram, in hun gezellige bruine kroeg @cafetapperijkansas. Wat een toplocatie was dat! En dankzij @lindanillesen zagen de meiden er fantastisch uit met prachtige volle krullen. Ik ben zo dankbaar voor deze dag en ik deel graag alvast een stukje van mijn fotografie avontuur met jullie! ✨ 📸