Istar – Eigenaar – Istar Fotografie & Voglio.nl

Hi, wat leuk dat je er bent! Als we elkaar nog niet kennen, stel ik me graag even aan je voor.

Ik ben Istar Verspuij, wonend en werkend als fotograaf vanuit Cuijk. Voor mijn opdrachten binnen NL rijd ik van Groningen, tot aan Maastricht en alles wat daar tussen ligt. Mijn fotostudio bouw ik op waar je wilt, je fotografie wens hoor ik graag aan, ik hou van een mooie creatieve uitdaging!

Reportage

Je kunt bij me terecht voor pakkende bedrijfsreportages. Denk aan een kijkje in de keuken binnen organisaties. Zoals restaurants, hotels, bouw- en installatiebedrijven, ICT bedrijven, interieurzaken, kapperszaken, interieur stylisten, coaches, hebben voor mijn lens gestaan om hun passie voor het ondernemen in een mooi vloeiend verhaal vast te laten leggen. De doeners zeg maar. Het menselijke aspect achter deze bedrijfsreportages zijn een belangrijk onderdeel. Ik visualiseer mensen tijdens hun werkzaamheden, men merkt mij tijdens de shoot zo min mogelijk op waardoor ik de “echte” focus tijdens de werkzaamheden vastpak in mijn beelden. Als de passie voor het vak, integriteit, oprechtheid te zien is in de foto’s, is mijn missie geslaagd!

Portret

Portretfotografie als aanvulling op de bedrijfsreportage maakt de serie compleet. Voel je je in eerste instantie aangetrokken tot mooie individuele portretfoto’s van je directie, medewerkers, binnen-buiten dienst, vrijwilligers, mascottes? Op iedere gewenste locatie, binnen je bedrijf, horeca gelegenheid, maak ik flatteuze, net even andere portretten. Portfolio portret.